SHER E BANGLA GRONINGEN

SHER E BANGLA GRONINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 302 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sher E Bangla Groningen. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2022 om 17:59 The food was quite bland, and I couldn’t really taste the flavours and spices, even the salt was missing from one of the dishes
8 jun 2022 om 19:52 Smakeloze kip in karakterloze zoete saus. Salade van vooral ongeïnspireerd gesneden ui en komkommer, net als de maaltijd zelf lauwwarm. Dat mensen die dit verkopen zich restaurant durven te noemen.
6 jun 2022 om 21:53 Heerlijk eten, ook vegetarisch/
2 jun 2022 om 23:10 The food is really good and the delivery was quite quick. Ordered from there many times and it has been always tasty.
2 jun 2022 om 2:55 Altijd gezeik, eten word verkeerd geleverd of er mist wat in de gerechten. Gister weer kip gekregen ipv beef. Gebeld en halve bestelling terug gegeven. Kip lag al op bord en had ik niet terug gedaan. Later werd mijn vriendin bedreigd geapt d restau
30 mei 2022 om 11:21 Food is really bad. Ordered one of their popular dishes (anda curry). The vegetables were not cooked properly. Almost felt like I am eating roasted eggs in masala water and who tf uses potatoes in egg curry lol
29 mei 2022 om 22:24 lekker eten maar voor de 2e keer verkeerde/incomplete bestelling ontvangen.
25 mei 2022 om 19:45 onion bajee in plakjes was nieuw voor me, maar jeetje wat was die lekker
23 mei 2022 om 20:15 Eerste keer besteld. Prima eten. Goede hoeveelheid, we kunnen 2x eten van het vega menu. Sommige curries een beetje veel olie, maar verder lekkere smaak. Bezorging was eerder dan de tracker aangaf.
20 mei 2022 om 22:44 Is lekker eten en op tijd bezorgd
11 mei 2022 om 8:14 not very tasteful
2 mei 2022 om 12:45 Eten was een uur te vroeg en extreem zout terwijl ik een zoete saus had besteld. Ik heb de kok gesproken en die had per ongeluk zout ivm suiker in het eten gedaan. Ik kreeg wel nieuwe maar alleen saus en geen rijst terwijl ik de rijst al had gemixt.