SHER E BANGLA GRONINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 533 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sher E Bangla Groningen. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 3:45 De currys waren flauw, qwa smaak en kruiden.. De naan en de samosa was overigens heerlijk.
13 mei 2024 om 20:26 The curries were fine, but for over 30 Euros, you'd expect to have enough to feed two people. It was barely enough for one.
8 mei 2024 om 19:29 Supersnelle levering en ontzettend lekker eten. Aanrader!!
29 apr 2024 om 22:00 The food was good. Too bad we got regular white rice and not the pilav rice.
21 apr 2024 om 12:43 We moesten er 50 min. op wachten, want er was deze zaterdagavond maar één bezorger. Maar wat maakt dat uit? De drie hoofdgerechten waren heerlijk en werden gloeiend heet afgeleverd. Van de vijf Indiase restaurants die ik hier ken is dit de nr. 1.
19 apr 2024 om 21:30 Had a lovely meal thanks guys
14 apr 2024 om 21:20 Mijn recente ervaring in dit restaurant verdient een plekje in de annalen van teleurstelling. Na een eindeloze wachttijd van twee uur, verwachtte ik op zijn minst een smaakvolle beloning. In plaats daarvan kreeg ik een bord
13 apr 2024 om 22:06 Food was nice, but the delivery guy dropped our food (not a fault of the restaurant) so it was a huge mess.
13 apr 2024 om 20:13 Heerlijk gegeten! Je kreeg ook lekker veel en alles was goed op smaak en werd warm bezorgd. Ga hier zeker weer bestellen