SHER E BANGLA GRONINGEN

SHER E BANGLA GRONINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 187 beoordelingen
19 sep 2021 om 22:50 Wachttijd 150 minuten Eten was doorgekookt
18 sep 2021 om 12:02 Ordered lamb, but got chicken. Nan bread was lovely. Sauce was a bit watery, tasted OK though. Delivery was to the minute.
17 sep 2021 om 19:44 Lekker!
14 sep 2021 om 10:19 The food was as I expected. Loved the spice contain in the madras curry. Though the seekh kebab wasn't the authentic one, I still liked how it tasted. The rice was a bit hard in my opinion
12 sep 2021 om 20:53 Eten was prima, goed gekruid en smaakvol. 2 dingetjes kunnen beter: de papadum was bitter, misschien olie vaker vervangen? De kip was kip(borst)filet en vrij droog. Kippendij was een betere keuze geweest, wordt niet zo snel droog.
6 sep 2021 om 20:06 Heerlijk eten!
6 sep 2021 om 17:49 Helaas waren ze vergeten een bijgerecht in het tasje te doen. Kan gebeuren natuurlijk, dus ik bel ze even op en leg het uit. Wat een drama was dat. Zeer onvriendelijk! Eerst ontkennen, en vervolgens toegeven dat het gerecht op was. Laatste keer.
5 sep 2021 om 20:29 We kunnen de bezorgtijden niet beoordelen want we hadden het eten een dag van tevoren besteld. Het kwam precies op tijd. Complimenten voor de bezorger.
5 sep 2021 om 11:47 Eten was erg lekker, maar de bezorging duurde ongelooflijk lang ook al is het restaurant 1 km van mijn huis, en de bezorger had helaas ook moeite met de navigatie en reed eerst naar de andere kant van de stad. Maar het eten is wel lekker.
29 aug 2021 om 20:21 Super vers en lekker eten. Bezorging perfect!
24 aug 2021 om 19:32 Menu voor 2 pers gehad was heerlijk en ruim voldoende.
23 aug 2021 om 12:17 Eten was heerlijk!