SHER E BANGLA GRONINGEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 332 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sher E Bangla Groningen. Meer weten? Ontdek meer

16 nov 2022 om 13:36 eten superkwaliteit bezorging half uur later dan (1,5 uur eerder) besteld
14 nov 2022 om 0:30 Prima!!!
11 nov 2022 om 20:04 Het eten was superlekker 16:25 besteld voor 17:45 pas bezorgd 18:10
2 nov 2022 om 21:37 Was verrast over hoe smaakloos ik het eigenlijk vond. Heel jammer
30 okt 2022 om 11:03 Bezorging duurde meer dan 2 uur, zelfs na 4x bellen met het restaurant. Slechte service aan de lijn, onverstaanbaar en kortaf. Eten viel ook tegen en was niet meer warm
22 okt 2022 om 23:05 Smakte naar plastic en duur af
10 okt 2022 om 15:09 Duurde bijna meer dan 2 uren voordat de bezorger er was na 2 keer bellen en elke keer iets anders word gezegd heb ik het maar geannuleerd. Ik kom me geld nog halen zoals afgesproken wanneer ik tijd hiervoor.
9 okt 2022 om 20:20 Bezorgtijd was wel heel lang. Eten was ok. Ik vond de saus smaakloos. Had er meer van verwacht.
1 okt 2022 om 18:51 Authentic food! So spicy! Love it!
30 sep 2022 om 13:16 Alles ok tot lekker en enkele gerechten heel lekker maar padums kapot en slof in plastic zak geworden en ik kreeg kip ipv vegetarisch.
27 sep 2022 om 21:45 Lekker gegeten. De Madras was goed pittig en het was ook een ruime portie.
25 sep 2022 om 21:59 Het eten was niet wat ik verwacht had. De chicken wings waren niet mals. De Marco polo bestond voornamelijk uit gesneden kipstukken met een snijmachine, totaal smaakloze kip. De saus bracht wat smaak met zich mee, maar amper verder iets toegevoegd.