SHER E BANGLA GRONINGEN

SHER E BANGLA GRONINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 253 beoordelingen
20 jan 2022 om 20:00 Best food and fast delivery
18 jan 2022 om 17:42 Food was okay but nothing special. Delivery was okay.
16 jan 2022 om 22:03 Ik had op specifieke tijd besteld, een half uur te vroeg bezorgd (ivm gasten wat vervelend). Gerechten waren wat flauwer dan anders en de mango curry had een azijn-achtige nasmaak. Normaliter is de kwaliteit goed, maar hij viel vandaag tegen.
14 jan 2022 om 20:19 I have never had a Rogan Josh come as a clear soup before, sliced onion bahjis or nans as dough. I don't leave reviews of bad restaurants but have you ever seen a curry before?
13 jan 2022 om 13:07 Super lekker gegeten en de bezorging was precies de tijd die we hadden aangegeven. Echt top!
13 jan 2022 om 1:53 The food was good but my order was late by 55 minutes.
11 jan 2022 om 9:18 Volgende morgen hele dag lopen kotsen, en zwaar aan de diarree. Ik had een kip curry besteld. Puur Voedselvergiftiging. Dit geeft aan dat de hygiƫne niet op orde is!
5 jan 2022 om 20:34 Veel te zoet, kleurloos en weinig gekruid, gerechten leken op elkaar
2 jan 2022 om 12:37 Het eten was heerlijk. De bezorgtijd was snel. Zou volgende keer weer hier willen bestellen. Echt een aanrader!!!
29 dec 2021 om 21:01 Ik dacht laat ik eens wat anders proberen en ik ben zeer blij met mijn bestelling! Het duurde wellicht even, maar ja wat wil je als je om 18.00 uur besteld haha. Het eten was gloeiend heet, nog nooit eerder mee gemaakt. Het was lekker!
26 dec 2021 om 20:50 Lekker hoor,, pressies goed kwa scherpte zoals was vermeld
24 dec 2021 om 21:47 .